2013. augusztus 17., szombat

Hétvégi receptajánló!!! Bogrács és grill receptek.


Hosszú hétvége lévén, szerencsére még az időjárás is kedvező ahhoz, hogy kint a szabadban készítsük el az ebédet, vagy éppen a vacsorát. Ki tudna ellenállni egy finom bográcsban készült marhapörköltnek, paprikás krumplinak, vagy éppen a kerti grillen készített ízletes, pácolt húsoknak, mert én bizony nem. Ezzel a néhány recepttel szeretnék ötletet adni, mit is süssünk, vagy éppen főzzünk kint a szabadban, vagy éppen a négy fal között a városi lakásunkban ezen az ünnepi hétvégén. (további bográcsos és grill receptek itt megtalálhatóak) Egyben mindenkinek kellemes ünnepet, és hosszú hétvégét kívánok!!!



 


 






























1 megjegyzés:

  1. Hát hallod, még a lélekzetemet is el veszitettem, akkorát sohajtok ezek a sok mennyei grill, és bogrács finomságokon!

    Csorog a nyálam a csodás perfekt bográcsos marha pörkölt, és a fantasztikus paprikás krumpli után...habár mind jöhet sorban, de ez a kettő a legkedvencebb most nekem. A többieket én is gyakran készitem...vagyis a grillezett dolgokat. Bográcsrol itt nem is hallottak róla! Puszillak

    VálaszTörlés