2012. december 28., péntek

Szilveszteri receptajánló!!!




































































10 megjegyzés:

  1. Mindegyik étel szuper, bár nekem még kedvem sincs azon gondolkodni, hogy mit fogok készíteni. Valahogy túl sok ez így egyszerre, de attól tartok a család azért elpusztítana mindent. Holnap mákos nudli lesz, az biztos:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erzsike, ezzel nem vagy egyedül, én már rá sem tudok nézni a kajára. Viszont hamarosan diétába kezdek, és akkor majd sóvárogva gondolok vissza erre a sok finomságra. A mákos nudlit én is nagyon szeretem. :)

      Törlés
  2. Király receptek! A lencse-, cékla, lazac-, egytől-egyik fantasztikus! Ki fogok próbálni belőlük néhányat és nagy-nagy köszönet érte! Boldog új évet és jövőre is várom a hasonló jó recepteket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves ismeretlen nagyon köszönöm!! Receptekben jövőre sem lesz hiány, azt megígérhetem. :) (még mindig nagyon fúrja az oldalam, hogy ki is lehetsz, és honnan ismerjük egymást:)))

      Boldog Új Évet Kívánok Neked és Családodnak!!

      Törlés
  3. Király receptek! Külön köszönet a változatos lencse-, célka receptekért, ki fogom próbálni őket. Boldog új évet, kedves Gizi, jövőre is várjuk fantasztikus receptjeidet és köszönöm az ideiket, jó volt olvasgatni és nézegetni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 2013-ban is szeretettel várlak!!! Jó nézelődés, és sütést-főzést kívánok!!

      Törlés
  4. Nagyon jó összeállítás! Az orosz hússaláta nagyon vonz, a virslis lencsesaláta szintén. Igazából az egész fantasztikus, végigkóstolgatnám őket:-)
    Boldog új évet kívánunk!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm!!

      Boldog új évet kívánok én is nektek!!!

      Törlés
  5. Minden nap az Ön recepjei közül készítem az ételeket. Fantasztikus,kreatív,megbízható minden tanácsa. Köszönöm szépen és boldog új évet kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Márton!
      Nagyon megtisztelő, hogy az én receptjeim szerint készül Önöknél az ebéd. Köszönöm a dicséretét!!

      Boldog Új Évet Kívánok Önnek és Családjának!

      Törlés