2010. szeptember 16., csütörtök

Legújabb szerzeményeim, konyhai segítségeim.


Már jó ideje nézegetem a többfunkciós aprítókat, ha éppen olyan üzletbe vetődöm be. Keresgéltem, nézelődtem, és sokfélét láttam, de én valahogy a BOSCH márkához ragaszkodtam. Nagyon elégedett vagyok ezzel a márkával, mivel szinte minden háztartási gépem ilyen. Most végre sikerült rátalálnom és azon nyomba meg is vettem. Már alig várom, hogy igénybe vehessem a segítségét és így még nagyobb lelkesedéssel állok neki a főzésnek.:)




A másik szerzeményem ez a kenyérsütőgép volt. Na őt nem nézegettem soha, és nem is terveztem be a vásárlását, de valami nem hagyott nyugodni, ott motoszkált bennem, hogy meg kell vennem. Szinte soha nem eszünk kenyeret, sőt még péksüteményt is igen ritkán, de nemrégiben Limara PÉKSULI-ja, melyet a GasztroTipp oldalon indított, teljesen lázba hozott. Több blogban látom az ő receptjei alapján készült finomságokat, így én is kedvet kaptam hozzá. Mivel a dagasztást a kezeim elég nehezen viselik, így remélem ez a kis gép a segítségemre lesz.

6 megjegyzés:

  1. ÓÓÓ csodás, használd őket egészséggel :)

    VálaszTörlés
  2. De jó! Örülök, hogy pont a péksuli indított el az úton. Akkor már nem indult hiába:) Egyébként sem, nyilván, de ez így még klasszabb!! Sok sikert!

    VálaszTörlés
  3. Doctor Pepper!
    Nagyon köszönöm!! Nagyon jó ötletnek tartom a péksulit, igaz eddig is Limarától tanulgattam, de így egyszerűbb lesz. Ma ki is próbáltam a gépet, igaz csak dagasztottam vele(Limara császárzsemléit)nagyon szép lett a tészta, már látom szeretni fogom.

    VálaszTörlés
  4. Várom már, hogy milyen fincsiségeket készítesz majd vele :)

    VálaszTörlés
  5. Araniel!
    Ma sütöttem császárzsemlét,(most másodszor) és finom lett, de hamarosan megpróbálkozom a kenyérrel.:)

    VálaszTörlés