2009. október 29., csütörtök

Egy őszi séta utáni kiadós ebéd!

Tegnap szép napsütéses napra ébredtünk, ezért úgy döntöttünk hogy elmegyünk a Velencei-tóhoz, és egy kiadósat sétálunk még a szép őszi időben. Igaz a napsütés szép lassan cserben hagyott bennünket, de nem volt hideg. Így az ebéd főzés is elmaradt, de mivel a friss levegőn jól megéheztünk, kinéztünk magunknak egy szimpatikus éttermet ahol már többször megfordultunk. Ez Agárdon a Vadász-étterem volt. Ha vadból készült ételre vágyunk szívesen térünk be mert kitűnően tudják elkészíteni, de másféle finomsággal is várják a betérő vendégeket. Még soha nem csalódtunk a szakács tudományában. Ez az étterem pár percre van a fürdőtől, így aki arra jár és egy finom ebédre vágyik, bátran merem ajánlani. És most jöjjön egy kis képes ízelítő, vagy éppen kedv csináló, a mi ebédünkből.

Vaddisznó szelet csirkemájas ragúval, rizzsel , kukoricával és áfonya lekvárral.


Filézett fogas tejszínes-koktélrákos szósszal és rizzsel


Somlói galuska

Igaz eléggé éhesek voltunk, de az ebéd bizony igen kiadós és nagyon finom volt. Desszertnek pedig Somlói galuskát rendeltünk, ami majdhogynem kifogott rajtunk, mivel a fő étel igen kiadós volt. Most is teljesen megvoltunk mindennel elégedve és jó szívvel térünk majd vissza.

8 megjegyzés:

  1. Tényleg jól néznek ki! Én is szeretek néha étteremben enni, de nekem is megvannak a kedvenceim, új helyet félve próbálok ki. Agárd - Vadász ... megjegyeztem.
    Nagyon csini az új ruci!! :-))

    VálaszTörlés
  2. Jujj, mindegyiket de szeretem...Kérek egy kevéske kóstolót:)) Néha jó beülni egy kellemes helyre, ahol eléd teszik a finomságot....

    VálaszTörlés
  3. Egy ilyen nap igazi ajándék. Kirándulás, finom ebéd. Örülök, hogy jól érezted magad.
    Az étel remeknek látszik. Nagyon szeretek vadhúst készíteni, de ritkán van rá alkalmam. Étteremben utoljára a nászutunkon (11 éve) ettünk vadat, Lillafüred közelében, egy kis faluban. Az is nagyon finom volt.
    Kívánok még neked további szép kirándulásokat, és ilyen nagyszerű ebédeket.

    VálaszTörlés
  4. Yasmine!
    Ezzel mi is így vagyunk, ragaszkodunk a jólbevált helyekhez, mégha esetleg többet kell is utazni hozzá. Most szerencsénk volt mert 25 km-re lakunk. Ha arra jártok, érdemes benézni.
    Köszönöm, végre talán sikerült kedvemre való rucit találni, de még nézelődöm tovább.

    VálaszTörlés
  5. trinity!
    Természetesen küldök neked is egy kis kóstolót!!!Szerintem is kellenek néha az ilyen kis kényeztetések.

    VálaszTörlés
  6. Ani!
    Köszönöm!!! Te nagyon ügyes vagy ha saját magad készíted a vadat. Az egy külön tudomány, én soha nem vállalkoznék rá. Szép helyen voltatok nászúton,lehet ismételnetek kellene. Kívánom hogy megint eljussatok oda.

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Látom megújult a portálod, nagyon szép lett és áttekinthető.
    Gratulálok, ügyes vagy.
    üdv: Arany

    VálaszTörlés
  8. Szia Arany!
    Köszönöm, és nagyon örülök hogy benéztél hozzám!!!

    VálaszTörlés